Alla inlägg under januari 2009

Av Anna - 17 januari 2009 08:37

ja idag ska vi göra en tokig sak att grilla ute mitt i januaris månad för det är sista gångeni kan grilla hos farmor&farfar för dom ska flytta till en lägenhet i stället för huset dom vill ha min mindre....VI harr hafrt det jätte bra med farmor&farfar för vi har bott ganskan nära dom det kommer att kännas konstigt att dom flyttar men det blir jätte bra det med...

Av Anna - 16 januari 2009 21:40

I dag har jag varit barnvak åt min vänninas dotter.....dom har lekt hela dagen och haft skojigt...det slutade i alla fall att Theas kompis blev att hon sover över hos hos i natt...Så nu tittar vi allaihopa isoffan och tittar på Lets Dance undra vem som åker ut i dag...i kväll har vi ätit jätte god mat vi åt stekt kycklingfile&pommes& hemma gjord Beasås jätte smasken..nu måste jag sluta för att gå ut med hunden god natt alla kära blogg vänner.


Av Anna - 14 januari 2009 16:09

i dag har jag varit på vårdcentralen med Thea för att hon har klagat att hon har haft ont i magen så då var det daxs att kolla om det var urinvägsinfektion och det var det också ....inte alls roligt för hon har haft ganska många nu men men det går bort hoppas vi.. jag har fåtten sån fin Adwarda av min kära syster ystre annelieh.bloggagratis.se  det tackar jag henne jätte mycket för..

Av Anna - 13 januari 2009 07:32

Idag har jag sovit jätte dåligt för mitt lilltroll vaknade kl 3 sen ville hon inte sova visst är det underbart med små barn;)...Snart ska Emma till skolan och jag och Thea&Wendela ska snart gå till extra dagmamman och lämmna Thea sen ska jag vila en stund...sen får man sätta fart.. i kväll ska vi äta kyckling och potatisgratäng jippie det ska bli gott...I kväll kanske ska en vän komma förbi och fika och prata det var längesedan vi pratade med varanda på detta sätt.. 


Av Anna - 12 januari 2009 20:18

I dag har jag varit i handen med min kära vänn och hon var så gullig och bjöd mig på lunch gulliga du...Nu ska jag berätta varför jag är så glad jo ...för att min kära syster yster äntligen har skrivit en dikt samling och sickat i väg den och fått den publicerad det är jag så glad för hennes skull för det är hon värld tycker jag så det så...Sen har Thea haft en kompis här i dag dom hade så kul...sen gjorde jag Theas favvo mat fisk pinnar och friterad potatis.Sen var det daxs att titta på bolipompa sen borsta tänderna och hoppa i säng och sova....Så nu kan jag ladda mina batterier så att jag är en pigg och glad mamma.. godnatt mina kära blogg vänner där ute.

Av Anna - 11 januari 2009 20:50

i dag har jag tagit bort julen plockat ner mina tomtar i lådan som ska ner till källaren det blev så tomt nu när man inte har tomtarna inte är uppe ...men en sak är säkert att det var skönt att bil av med julgranen för den började barra så hemskt mycket barr över allt var det inte så kul..i eftermiddags var jag och Thea hos Tessan och fikade och hon lekte med barnen  medans vi vuxsan satt i köket och prata..Nu i kväll ska jag och min sambo titta på film tror jag eller bara ligga i soffan och slöa..

Av Anna - 10 januari 2009 19:59

Idag var jag och mitt lilltroll och hälsade på mormor och det var trevligt som det brukar vara..mamma bjöd mig på middag och vi åt hennes hemgjorda pann biffar och gräddsås&kokt potatis&lingonsylt mumsigt var det..Nu i kväll är jag själv förEmma&Thea& min sambo är på kalas hos kusinen så dom kommer hem lite senare...så nu ska jag bara ladda mina batterie så att jag är n glad mamma i morgon så att jag kan hitta på nåt roligt med mina hälrliga trollungar.hej då kära blogg vänner. 

Av Anna - 9 januari 2009 12:47

I dag har jag haft besök av min vän med hennes son och det var jätte trevligt för vi har inte träffats på länge...senare i efter middag ska jag och barnen gå ochfira min kära vän för hon fyller år i dag... sen ska vi inte göra så mycket bara vara med familjen och ta det lungt..tack alla kära vänner för att ni finns ni betyder så otroligt mycket för mig..

Ovido - Quiz & Flashcards