Alla inlägg under april 2009

Av Anna - 13 april 2009 20:25

Ja påsken har varit lung efter som jag åkte på öroninflammation också..nu har jag tröttnat på att vara sjuk nu vill jag bli frisk..På påskafton var farmor&farfar här och det var jätte trevlig.Åt massa god mat som min kära sambo har gjort så gott så var det.I dag har vi varit hemma hos min kära mamma och ätit middag det var smasken..vi åt wokat med nudlar. I morgon ska jag lämna barnen till dagmamman som dom har längtat till så mycket till nu under påsklovet så äntligen ska dom dit och leka med sina kompisar.nu ska jag titta på tv med min kära sambo.men det är inte mitt favo pogram precis men men..det är rally men jag får väl stå ut det är slut snart då ska jag titta på film..

Av Anna - 7 april 2009 18:09

I dag när jag var hos Ingmari så gick Wendela från deras vardagsrum till stora Emmas rum själv då blir man stolt som förälder.. sen efter vi hade ätit så gick hon från köket till vårat vardagsrums bord så jag tror att hon kommer att gå innan min Emma har fått sommarlov.Nu ska jag forsätta städa det jag inte gjorde innan jag gick ut för att umgås med mina vänner på b-plan.Det var riktigt mysigt att stå på b-plan och känna vår solen och att våren är på väg.I morgon kommer äntligen min kära mamma och hälsar på det ska bli trevligt..för att det är alltid lika roligt när hon kommer och hälsar på..för att barnen blir så glada för det.

Av Anna - 6 april 2009 13:41

Nu är Emma och Thea ute och cyklar med en kompis..dom ser ut att ha roligt ..jag själv sitter och vilar en stund när Wendela ligger ner bäddad i vagnen och sover för jag har fortfarande ont i halsen men jag är på bättringsvägen..jag ringde till min gölliga mamma och frågade om hon ville komma men vi bestämde att hon skulle komma på onsdag i stället jag längtar redan..jag är så himla tacksam att jag har så goda vänner som ställer upp när man behöver hjälp..

Av Anna - 4 april 2009 09:51

I dag är det min tur att vara sjuk..det är typ 7 år sen jag var sjuk och det är inte det bästa att 38  grader och ont i halsen.I efter middag  ska min  sambo gå på barnkalas hos min kära vänninna men jag att inte  följa med det känns tungt..

Av Anna - 3 april 2009 13:46

Ja nu är jag äntligen klar med att städa.. idag skänner jag mig som om det är en ångvält har ska  kört övre mig..jag har fått tillbaka mi rygg värk och det det skänns inte alls roligt för att jag kan inte sätta mig och ta det lungt fast jag är klar med allt,jag lider av innre stress..i kväll ska vi få främmande och det känns roligt.Sen när jag har varit och hämtat barnen ska vi ta bussen till handen för barnens kära farmor&farfar ska bjuda oss på pizza hut det ser barnen vegrkligen fram i mot..nu måst jag bara skriva att min lilla Wendela är verkligen liten klätter apa för helt plötsligt när man vänder ryggen till så är hon på min köks pall hi hi.

Ovido - Quiz & Flashcards