Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Sptuta på bvc

Av Anna - 21 september 2009 12:56

God morgon världen

I dag började morgonen jätte bra  alla barnen var så hjälp samma...och det alltid guld värt när Emma&Thea hjälper till på morgonen för allt går mycket snabbare då.Nu ska jag snart hämta Wendela hos dagmammman för vi ska till bvc för att ta en spruta stackars lilla snuttan tycker jag för hon brukar få så hög feber då när hon får sina sprutor.Efter besöket på bvc så ska jag knata tillbaka till dagmamman och hämta Thea,sen ska vi gå till Theas kompis som hon ska leka med en stund.efter att vi har varit hos Theas kompisoch min kära vän ska vi gå hem och äta kalops och potatis.Jag måste bara skriva och berätta att Wendela var jätte duktig att ta sprutan.Min barnsköterska som jag har på bvc sa att hon inte skulle få feber förren om 10 och det tyckte jag att det var skönt att höra för feber är inge hitt att få när man är liten..hejsan svejsan på er alla nu ska jag börja duka bordet så att dt blir krubb till kidsen för att dom är hungrigaFlört .  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 27 november 2011 19:34

Tänka att det redan är första advent att snart är det julafton....hoppas att vi får en vit jul i år.I helgen har jag och Emma och jag varit i farsta i går och köpte julklappar till den övriga familjen som var på landet och firade första advent,sen åk...

Av Anna - 15 november 2011 19:44

Hej på er nu har jag inte bloggat på ett tag har inte haft tid...men nu så ska jag ta nya tag.Idag har jag varit och Hämtat min mellan tjej i skolan för att vi har varit i handen och köpt halloween smik tills på fredag för att hon ska gå på sitt förs...

Av Anna - 18 november 2010 18:24

Nu har vi äntligen fått snö igen men kallt är det.Jag har just skickat i väg mina barn till scouterna.Emma&Thea ska åka på hajk i helgen med scouterna på söndag ska dom ha p-a kåsa då tävlar barnen mot föräldrarna. jag själv ska jobba i helgen.i dag ...

Av Anna - 17 november 2010 20:26

Nu har det börja bli riktigt kallt ute men synd att inte vi fick behålla snön.Idag har jag och min sambo varit på utvecklingsamtal med Emma i skolan och hon kommer att nå alla målen och i matten har hon inga problem i längre det tyckte jag är skönt a...

Av Anna - 14 november 2010 19:54

Dag en började att göra överrasknings frukost till världens bästa pappa.Efter frukost så började jag att göra i ordning Wendela för att  vi skulle åka till handen och möta Mormor för att klippa Wendela.sen bjöd mormor på mc sen en tripp till ö&b och ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ En lycklig trebarns mamma med Blogkeen
Följ En lycklig trebarns mamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se