Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Kyrkansbartimmar

Av Anna - 30 september 2009 08:24

I dag är det Onsdag och då ska jag gå och lämmna Thea Thea til kyrkans barntimmar..så möter jag upp barnens dagmamma så lämnar jag Wendela till henne.Thea går på kyrkans barntimmar mellan 9:00-11:30 då hämtar dagmamman henne där.I dag ska jag gå och kolla om det finns tvätttid i tvättstugan så ska jag tvätta mitt berg av tvätt jag har kul....sen ska jag försöka att bara sitta och ta det lungt en stund sen gå ut med hunden.I dag på morgonen var det daxs att ta fram dom varma jackorna&vantar &mössor till barnen för det verkligen kallt ute nu man märker verkligen att det börjar bli höst ute men det är mysigt tycker jag.

 
ANNONS
 
annette

annette

30 september 2009 08:46

ja hösten är verkligen mysig trots att alla otympliga kläder måste plockas fram :)

http://loppingvin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 27 november 2011 19:34

Tänka att det redan är första advent att snart är det julafton....hoppas att vi får en vit jul i år.I helgen har jag och Emma och jag varit i farsta i går och köpte julklappar till den övriga familjen som var på landet och firade första advent,sen åk...

Av Anna - 15 november 2011 19:44

Hej på er nu har jag inte bloggat på ett tag har inte haft tid...men nu så ska jag ta nya tag.Idag har jag varit och Hämtat min mellan tjej i skolan för att vi har varit i handen och köpt halloween smik tills på fredag för att hon ska gå på sitt förs...

Av Anna - 18 november 2010 18:24

Nu har vi äntligen fått snö igen men kallt är det.Jag har just skickat i väg mina barn till scouterna.Emma&Thea ska åka på hajk i helgen med scouterna på söndag ska dom ha p-a kåsa då tävlar barnen mot föräldrarna. jag själv ska jobba i helgen.i dag ...

Av Anna - 17 november 2010 20:26

Nu har det börja bli riktigt kallt ute men synd att inte vi fick behålla snön.Idag har jag och min sambo varit på utvecklingsamtal med Emma i skolan och hon kommer att nå alla målen och i matten har hon inga problem i längre det tyckte jag är skönt a...

Av Anna - 14 november 2010 19:54

Dag en började att göra överrasknings frukost till världens bästa pappa.Efter frukost så började jag att göra i ordning Wendela för att  vi skulle åka till handen och möta Mormor för att klippa Wendela.sen bjöd mormor på mc sen en tripp till ö&b och ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ En lycklig trebarns mamma med Blogkeen
Följ En lycklig trebarns mamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se